Kjo Këshillë e Vogël Ju Ndihmon të Kuptoni Nëse Dukeni Mirë me Flokë të Shkurtër

0
625
©East News©Getty Images

Shumica e grave i kanë thënë vetes së paku një herë në jetën e tyre: “Po sikur të pres flokët?”.

Sidoqoftë, jo të gjitha mund t’i thonë lamtumirë flokëve të tyre të gjata, sepse nëse prerja nuk u përshtatet atyre, korrigjimi i këtij gabimi mund të zgjasë shumë.

Ne duam të ndajmë me ju këtë këshillë të vogël që do t’ju ndihmojë të përcaktoni nëse mund të keni flokë të shkurtër apo jo, në mënyrë që të mos pendoheni që morët këtë vendim.

Ky truk u shpik nga stilisti britanik dhe krijuesi i markës eponymous të flokëve John Frieda, dhe njihet si “sundimtari 5.5 cm”. E vetmja gjë që ju nevojitet është një vizore dhe një laps.

Për të zbuluar nëse flokët e shkurtër ju duken mirë apo jo, ja çfarë duhet të bëni:

©Depositphotos.com

Kjo këshillë e vogël do t’ju ndihmojë të dini nëse flokët e shkurtër ju duken mirë.

Vendosni lapsin horizontalisht poshtë mjekrës, dhe vizoren pingul me lapsin. Ju duhet të merrni një kënd 90 gradë.

Matni distancën nga lobi i veshit tuaj në kryqëzimin e lapsit dhe vizore. Nëse distanca është më pak se 5.5cm, mund të shkoni në parukeri me besim. Nëse kjo distancë është më e madhe, është më mirë të mos i shkurtoni flokët tuaj.

© Bauer-Griffin, © Raoul Gatchalian

Kjo këshillë e vogël do t’ju ndihmojë të dini nëse flokët e shkurtër ju duken mirë. Flokët e shkurtra duken të mahnitshme nga Michelle, ndërsa Liv duket e mrekullueshme me flokët e saj të gjatë. Sipas John Frieda, “gjithçka ka të bëjë me këndin”.

Stilistët pretendojnë se kjo metodë është e besueshme dhe e çertifikuar. Pra, nëse doni të keni flokë të shkurtër, por nuk jeni të sigurt se cili është rezultati, shkoni merrni një vizore dhe një laps. Ose bëj atë që të thotë zemra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here