Luftoni celulitin me disa rregulla të thjeshta

0
114

Celuliti është një nga problemet më të shpeshta me të cilat përballemi çdo ditë.

Në mënyrë që ta luftoni celulitin ndiqni disa rregulla të thjeshta në përditshmëri.
Konsumoni sa më shumë perime të jetë e mundur: përmbajnë më pak kalori dhe nxisin aktivitetin e zorrëve.

Konsumoni ushqimin me ngadalë, duke e përtypur mirë çdo kafshatë. Kjo ndihmon në asimilimin e plotë të ushqimit dhe bën të mundur të arrihet një ndjesi e këndshme e ngopjes.

Konsumoni një sasi të mirë të produkteve siç janë: orizi, makarona dhe buka. Gatuani në një mënyrë të thjeshtë, duke kufizuar sa më shumë të jetë e mundur të skuqurat dhe ushqimet e përpunuara. Gatimi ideal është ai të pjekurit në zgarë, në furrë ose i avulluar.

Të konsumohen paktën 2 litra ujë në ditë. Pini sa më shumë ujë natyral. Uji ndihmon përmes urinës në eliminimin e lëngjeve që ndodhen brenda në inde.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here