Disa truke për t’u dobësuar…

0
744

Disa truke për t’u dobësuar…

1. Jeto gjithnjë me alegri dhe optimizëm.
Jemi më tepër se një imazh që i përshtatet pak a shumë një rregulli të vendosur bukurie.

2. 5 vakte në ditë janë të nevojshëm.
Mëngjesi është më i rëndësishmi se na lejon ta nisim ditën me energji. Këshillohet të konsumohet një frut mes mëngjesit dhe drekës, për të mos qenë shumë të uritur, po ashtu dhe pasdite për të pasur nje darkë më të lehtë.

3. Piramida ushqimore thotë se duhet të konsumojmë fruta me bollëk së bashku me bulmetërat, drithërat, orizin, makaronat, duhet të krijojnë bazën e dietës tonë. Së fundmi nevojitet në menyrë më të rrallë mishi, peshku, ëmbëlsirat dhe produktet e përfituara në rrugë industriale.

4. Pini afërsisht 2 litra ujë gjatë ditës.
5. Eshtë e rëndësishme që çdo program për rënie në peshë të shoqërohet me aktivitet fizik, në vartësi të mundësive tona.

6. Vini mënjanë stresin e përditshëm, për të arritur të flini të paktën 7 orë çdo ditë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here