Si mund ta dalloni që ju keni probleme me intolerancën ushqimore?

0
163

Si mund ta dalloni që ju po keni probleme me intolerancën ushqimore?

Testi im do të ishte ky:

– A keni qenë shpesh prehë e efektit yo – yo të dietave( pra keni humbur ca kilogramë dhe i keni marrë menjëherë ato kilograme sapo e keni ndërprerë dietën?

– A keni tentuar shpesh të humbisni peshë por keni rezultuar të pasuksesshëm në këtë sfidë?

– A përjetoni shpesh pas të ngrënit shqetësime, siç janë fryrja e barkut, gazra apo mostretje të ushqimit?

-Edhe pse ju nuk konsumoni asgjë, ju përsëri e keni shumë të pamundur të humbisni peshë

– A ndiheni ose dukeni më të vjetër seç jeni në të vërtetë?

Nëse përgjigjia e vetëm njërës prej tyre është po, keni shumë mundësi që keni ngrënë shumë ushqime problematike me IU të lartë dhe që kanë shumë mundësi që të përkeqësojnë intolerancën ushqimore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here