Dhurata e ”Anila Kalleshi Center” për Kiarën

0
1296

Nje dhurate qe ”Anila Kalleshi Center” ka menduar  për Kiaren eshte 10 seanca Gravity Slim. 

Gravity slim është “shetitja e shendetshme” në shtimin e gravitetit që falë fuqisë të rrezeve infrared shton në mënyrë delikate të temperaturës trupore duke stimuluar metabolizmin dhe duke shpërndarë aktivitetin fizik në të gjitha zonat që trupi ka nevojë dhe që janë mjaft të vështira për t’u dobësuar me teknikat tradicionale të dobësimit.

Me GravitySlim humbja e peshës është mjaft e shpejtë, përmirësohet qarkullimi i gjakut, trupi tonifikohet dhe përmirësohet elasticiteti i lëkurës.

Dobësohu dhe tonifikohu duke shtuar gravitetin.
Në 25 minuta digjni 800 kalori.
Seancat bëhen 6 herë në javë nga 25 minuta. Ekzistojnë 3 programe individuale.
GravitySlim lind për t’i dhënë një përgjigje konkrete nevojave të mirëqënies në shoqërinë moderne.

Kjo teknologji e mbështetur dhe nga korigjimi i gabimeve në mënyrën e të ushqyerit, na lejon që të arrijmë peshën e duhur në kohë të shkurtër pa humbur masën muskulare, duke korigjuar inestetizmin siç është: celuliti, dhjami i lokalizuar, ipotonia, mbajtja e lengjeve apo ritensioni hidrik, por dhe për të mbajtur trupin në një formë fizike perfekte.

Metoda është konceptuar për të reaguar në mënyrë natyrale, pa sforcime të mëdha fizike apo dieta drastike, por vetëm duke modifikuar disa zakone ushqimore të gabuara dhe ecje e kombinuar me prezencën e infraredit në mungesë të gravitetit.
Objektivi është për të ofruar një zgjidhje unike, lehtësisht të arritshme nga çdokush, ku trajtimet janë të personalizuara në bazë të strukturës fizike, moshës dhe peshës, duke respektuar nevojat reale bio-psikofizike të individit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here