Dhurata e ”Anila Kalleshi Center” për Luizin

0
4830

Nje dhurate qe ”Anila Kalleshi Center” ka menduar  për Luizin  eshte analiza e intolerances ushqimore. 

Analiza e intolerances ushqimore vjen ne formen e dy testeve: analiza gjenetike dhe testi i intolerances ushqimore per 600 elemente ushqimore se bashku me dieten e personalizuar.

Analiza behet nepermjet flokut. Pergjigjja ju vjen brenda 10 diteve dhe shoqerohet dhe me dieten perkatese.

Problemet me te zakonshme si shkak i intolerances ushqimore jane:

1. Probleme te aparatit tretes: mostretje, ulcer duodenale, koit ulceroz, diarre, semundje Crohn, gastrit, reflux, urth.
2. Semundje te lekures: ekzema, psoriaze, akne, dermatite, urticarie, herpes,
3. Crregullime metabolike: diabet, hypoglycaemia, kolesterol i larte, amenorreah, dismenorrehea

4. Semundje alergjike: rinit alergjik, bronkit, astma bronkiale
5. Dhimbje koke: migrene , nevralgji
6. Kriza neurovegjetative: semundje mendore, epilepsy, disa forma te skizofrenise
7. Artritis, arthrosis, myalgji

8. Hipertension, semundje te zemres, takikardi, spazma te gjymtyreve te poshtme
9. Insuficenca renale
10. Hypo dhe hypertiroidizem
11. Lodhje kronike, luhatje te humorit, kriza paniku, stres i vazhdueshem.
12. Mbipesha, Obeziteti, nenpesha, anorexia nervore, bulimia nervore

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here