Lëngu i karrotës, efekti i jashtëzakonshëm që ka në shëndetin e njeriut

0
609

Gruaja e cila kishte pirë për 8 muaj rresht lëng karrote ndjeu disa efekte të papara.

Ann Cameron, e cili ka shkruar shumë libra për fëmijë, e lindur në 1943, tre vjet më parë, u diagnostikua me kancer të zorrëve.

Kur e zbuloi ishte në fazën e tretë, dhe pasi ajo mendonte për ndërhyrje,vendosi të mos shkojë në kimioterapi.

Për fat të keq, në nëntor të vitit 2012, kanceri u përhap në mushkëritë e saj dhe shkoi në fazën e katërt. Parashikimet nuk ishin premtuese…. Edhe një herë, ajo nuk pranoi kimioterapi. Ajo kishte parë burrin e saj atë që po kalonte para vdekjes së tij dhe nuk donte të vuante të njëjtën gjë.

 

Ajo dëgjoi një njeri, Ralf Kola, i cili mundi kancerin e lëkurës, duke shtrydhur një gjysmë kile karrota çdo ditë dhe vendosi ta provojë atë. Ajo nuk kishte asgjë për të humbur.

Pas dy javësh, ajo pati kontroll dhe pa se situata e saj nuk ka ndryshuar. Tetë javë më vonë, situata ka stagnuar dhe kanceri ka ndalur përhapjen. Nëntë muaj më vonë, nuk kishte kancer.

Karrota është një përbërës që pengoi përhapjen e kancerit.

Sigurisht, kjo histori është e vlefshme vetëm për këta njerëz, dhe në qoftë se ju keni ndonjë formë të kancerit, mos ndaloni trajtimin tuaj në vend të kësaj. Çdo kancer është i ndryshëm dhe secili reagon ndryshe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here