Shkolla e Shëndetit

10 Gjëra që Zbulojnë një Sallon Bukurie të Mirë dhe të Mos Ngecni tek Amatoret

Ne të gjithë herë pas here vizitojmë sallone bukurie për të prerë skajet e ndara të flokëve, për të bërë një manikyr ose për...

20 të Vërteta që Duhet t’i Pranoni Përpara se Jeta t’Ju Detyrojë

Ndërsa njerëzit plaken, si rregull, ata bëhen më të mençur, dhe idealet e rinisë gradualisht zëvendësohen me të vërteta praktike. Disa persona vendosën të ndajnë...

7 Situata Kur Mendojmë se po Sillemi si Njerëz të Kulturuar, Por në Fakt ne po Thyejmë Rregullat e Mirësjelljes

Nëse njerëzit përreth nesh nuk e komentojnë sjelljen tonë, ne, si rregull, e konsiderojmë veten si njerëz mjaft të sjellshëm. Gjëra të tilla të thjeshta...

10 Gjëra të Rëndësishme që Prindërit Duhet t’ia Mësojnë Djalit të Tyre që të Bëhet një Burrë i Mirë

Duke u rritur, ka disa gjëra të rëndësishme që një djalë duhet të dijë, siç është maskuliniteti toksik. Një prind ka fuqinë t'i tregojë djalit...

9 Situatat Kur na Vjen Natyrshëm të Bëjmë Gjënë e Gabuar

Urtësia popullore thotë se trupi i njeriut është i mençur. Kur diçka nuk është në rregull, trupi ynë ka mënyrën e vet për të...

12 Shenja Treguese për të Zgjedhur Ushqime të Shijshme në Supermarket

Një shalqi i ëmbël ka një rrënjë kafe dhe do të gjeni pulë të freskët duke kontrolluar datën e paketimit të saj. Edhe nëse mendoni...

4 Mënyra për t’i Tharë Çorapet për 3 Minuta

Ka mbetur vetëm një orë para një takimi të rëndësishëm. Keni vetëm 1 palë çorape që sapo i keni nxjerrë nga lavatriçja. Mezi prisni,...

Dora Jote të Tregon sa Ushqim është i Mjaftueshëm për të Parandaluar Mbipeshën

Numërimi i rreptë i kalorive është rraskapitës dhe Interneti është i mbushur me plane të ndryshme diete, por jo të gjithë janë efektivë. Plus,...