Shkolla e Shëndetit

9 Këshilla Inteligjente për të Rënë në Gjumë Shpejt Kur Vërtet Keni Nevojë

Dihet se gjumi është një mënyrë ideale për të zgjidhur pothuajse çdo problem. Për shembull, çfarë mendoni se do t'ju thonë mjekët ose mbretëreshat e...

Si të Gjeni Masën Tuaj Fiks Kur Bleni Rroba në Internet

Edhe nëse e dini madhësinë e veshjes tuaj, përsëri mund të zbuloni se porosia juaj në internet është disi e papërshtatshme. Kjo mund të jetë...

5 Gjëra që Dhjami i Tepërt në Bark na i Sjell Prapa Derës

Pavarësisht se ku shfaqen dhjamit në trupat tanë, ne gjithmonë shqetësohemi, veçanërisht kur është në formën e një fryrje në barkun tonë. Nëse jeni një...

10 Gjëra që Shumica Prej Nesh i Bëjnë të Gjitha Gabim

Ka gjëra që ne kurrë nuk i vëjmë në dyshim, sepse na është thënë t'i bëjmë ato tërë jetën. Por rezulton se disa prej...

Çdo Natë Miliona Baktere Bëjnë Feste në Fytyrën Tuaj, dhe ka Arsye Përse

Gjatë gjithë kësaj kohe, ne kemi ndarë lëkurën tonë me marimangat mikroskopike që kanë qenë atje për breza të tërë. Mund të tingëllojë e...

12 Këshilla nga e Kaluara që Janë Akoma të Dobishme Sot

Gjyshërit tanë ishin superheronj të vërtetë. Ata dinin t'i zgjidhnin problemet e përditshme, si parashikimi i motit dhe trajtimi i punëve shtëpiake, pa pasur...

7 Arsye Pse Trupi Juaj Mezi Pret që të Ecni Zbathur

Një artikull i botuar në Science Direct shpjegon përfitimet e tokëzimit, i njohur gjithashtu si ecja zbathur. Kjo prirje na inkurajon të bëjmë një lidhje...

6 Gabime që Shkaktojnë Myk edhe në Shtëpinë më Perfekte

Myku është një fenomen jashtëzakonisht i pakëndshëm në shtëpi. Është shumë i dëmshëm për shëndetin dhe mund të shkaktojë shfaqjen e infeksioneve të frymëmarrjes dhe...