Shkolla e Shëndetit

5 Ushtrime Brilante për një Shpinë të Shëndetshme

Paul Bragg beson se një shpinë e shëndetshme është thelbësore për të ruajtur energjinë e një individi, mendjen e tij të pastër dhe një...

Pse ju Plasariten Thembrat dhe si t’i Rregulloni ato Natyrshëm

Nëse shihni çarje në këmbët tuaja, me siguri supozoni se është për shkak të dehidrimit ose mungesës së lagështirës në lëkurën tuaj. Sidoqoftë, në...

Unë e Pranova Sfidën 30 Ditëshe të Dërrasës dhe Ja Çfarë Ndodhi

Jo të gjitha sfidat e fitnesit në internet janë efektive, por ne dëshirojmë të ndajmë me ju një sfidë 30-ditore që do të sjellë...

8 Ushqime të Mira që Mund të Jenë të Dëmshme në Moshën Tënde

Ushqimi i shëndetshëm është vetëm çështje ndërgjegjësimi. Për fat të keq, industria e ushqimit na e ka bërë të dimë në të vërtetë se...

9 Veprime për ta Shkrirë Dhjamin e Tepërt pa e Vënë re

Sipas Organizatës Botërore të Shëndetit, numri i personave që vuajnë nga mbipesha është rritur 3 herë në 40 vitet e fundit. Pothuajse një në...

15 Bimë Shtëpiake që Janë të Mira për Shëndetin Tuaj

Formaldehidi, monoksidi i karbonit, triklorethileni dhe amoniaku - një shtëpi mesatare i ka të gjitha këto toksina të rrezikshme, sipas një studimi të NASA...

Ushqimet që Shkaktojnë Dhimbje Koke Migrene

Nëse vuani nga migrena e rregullt, mund të keni tashmë një listë të shkaqeve që ndërmerrni masa paraprake. Por dhimbja e kokës për shkak...

15 Mënyra të Shpejta për ta Çliruar Trupin nga Stresi

Kur topi juaj i stresit sa vjen e zmadhohet, kjo do të thotë se nuk keni shumë kohë për të shpenzuar, ka mënyra të...