Ballina Bukuri

Bukuri

Këshilla Inteligjente për Vajzat që e Kanë Kohën të Kufizuar…

Vajzat shpesh janë të gatshme të shpenzojnë shumë para dhe të humbin shumë kohë për t’u përkujdesur dhe për të mbrojtur bukurinë që u...

Mënyra e Saktë e Përdorimit të Vitaminës C për Kujdesin Ndaj Lëkurës

Produktet e lëkurës me vitaminë C janë të imëta. Nga njëra anë, ato sigurojnë antioksidantë thelbësorë për të mbajtur larg shenjat e plakjes. Nga...

Dermatologet Treguan 9 Sekrete Personale për ta Bërë Lëkurën më të Shëndetshme se Kurrë

Kur vizitoni një specialist bukurie, gjithmonë doni të dini sekretet e tyre personale të bukurisë: çfarë bëjnë ata për lëkurën e tyre, cila maskë...

12 Rregulla Makeupi që Duhet t’i Dini Përpara se të Jeni 40 Vjeçe

Trendet e makijazhit shkojnë e vijnë - por këto këshilla klasike të bukurisë ju ndihmojnë të rrezatoni shëndetin dhe vitalitetin në çdo moshë. Thuaj po...

Për Faqet e Fryra dhe Rrudhat e Syve, Stërvitja me 9 Lëvizje

Nëse keni një mjekër të dyfishtë, faqe të fryra ose rrudha rreth syve tuaj, nuk ka nevojë të nxitoni për kirurgji plastike - yoga...

10 Truke Bukurie që do të Bëhen Shpëtimtaret e Ditës Tënde

Nuk ka kohë të mjaftueshme për rutinën e bukurisë, sidomos në mëngjes. Pra, kur ju mbaron një produkt bukurie dhe koha juaj e çmuar...

Vetullat më të Mira për Formën e Fytyrës Tuaj

Dëshironi që vetullat tuaja të duken wow...? Mos kërkoni përtej formës së fytyrës për të gjetur harkun që do të përmirësojë karakteristikat tuaja më...

7 Produkte Bukurie që Dermatologët i Kaluan në Listën e Zezë

Ne jemi mësuar të besojmë në produktet e bukurisë që mbajnë vulën e "miratuar nga dermatologët". Është e vërtetë se rekomandimet e këtyre specialistëve mjekësorë...

Stilistët Zbuluan 9 Rregullat për t’i Mbajtur Flokët të Pastër dhe Voluminoz më Gjatë

Sa më shpesh t'i lani flokët, aq më shpejt ata yndyrosen. Ju mund të ndiqni këshillën e Kim Kardashian dhe të lani flokët tuaj...