Ballina Jetë

Jetë

Ushqimet që Nuk Duhet t’i Konsumoni Kurrsesi me Stomakun Bosh

Në vitin 2013, një analizë e përbashkët e 15 dietave më të njohura nga Kolegji Amerikan i Kardiologjisë, Shoqata e Zemrës dhe Shoqëria e...

Cila është Sëmundja Pilonidale që Prek të Rinjtë dhe si të Shpëtoni Prej Saj

Çdo vit, 3 nga 10,000 njerëz vuajnë nga sëmundja pilonidale. Edhe pse burrat kanë më shumë të ngjarë ta kenë atë, kjo sëmundje mund...

Këto Ushtrime për Heqjen e Shtresave Dhjamore i Bëni pa Dalë nga Shtëpia

Kur mendojmë për të ushtruarit, ne supozojmë se duhet të shkojmë në palestër, por ju mund të realizoni ushtrime të lehta por të efektshme...

9 Mënyra për t’u Shtuar Volumin Flokëve të Hollë

Flokët tanë, si çdo pjesë e trupit tonë, kanë nevojë për kujdes dhe vëmendje të veçantë. Të kesh flokë të hollë dhe të dëmtuar...

Këshilla Inteligjente për ta Pastruar Kuzhinën Tuaj në më Pak se 10 Minuta

Pastrimi i kuzhinës mund të jetë zhgënjyes, veçanërisht kur jeni një person i zënë ose prind dhe fëmijët vazhdojnë të bëjnë rrëmujë. Nëse dëshironi...

12 Arsye Pse është më Mirë të Pastroni më Rrallë

Sipas statistikave 94% e njerëzve në botë besojnë se është shumë e rëndësishme të ruani pastërtinë në shtëpinë tuaj. Por rezulton se ju mund...

Ja Çfarë i Ndodh Trupit Tuaj Nëse Hani Fara Chia Çdo Ditë

Ishin Aztekët dhe Maianët ata që përshkruanin së pari rëndësinë e farave chia, megjithatë, bota moderne vetëm kohët e fundit i ka njohur këto...

8 Mënyra për të Larguar Insektet që Janë më të Mira Sesa Kimikatet

Kontrollet e pesticideve të cilat janë miqësore me mjedisin janë porosia e ditës, veçanërisht pasi kemi zbuluar se DEET-të e përdorura për shumicën e...

Me Këto Shenja Trupi po Thotë të Ndaloni Pirjen e Qumështit

Nga kockat e thyera deri tek lodhja, bulmeti mund të jetë arsyeja kryesore për disa nga problemet tuaja shëndetësore. Dhe mbase nuk e keni...