Ballina Truke

Truke

10 Gjëra që Shumica Prej Nesh i Bëjnë të Gjitha Gabim

Ka gjëra që ne kurrë nuk i vëjmë në dyshim, sepse na është thënë t'i bëjmë ato tërë jetën. Por rezulton se disa prej...

12 Këshilla nga e Kaluara që Janë Akoma të Dobishme Sot

Gjyshërit tanë ishin superheronj të vërtetë. Ata dinin t'i zgjidhnin problemet e përditshme, si parashikimi i motit dhe trajtimi i punëve shtëpiake, pa pasur...

11 Këshilla për Ato që Nuk Duan të Kalojnë Gjithë Ditën Duke Pastruar

Ndonjëherë, është e mahnitshme se si disa njerëz arrijnë të mbajnë shtëpitë e tyre pastër në mënyrë të përsosur. Dhe ata gjithashtu kanë punë por...

10 Këshilla për t’i Palosur Rrobat në Mënyrë Kompakte

Raftet në shtëpinë tonë ndonjëherë duken si një kosh rrobash: gjërat hidhen në mënyrë kaotike, ato zënë shumë hapësirë dhe mund të jetë e...

7 Këshilla për ta Bërë Banjën Xixë pa Lodhje dhe pa Humbje Kohe

Pastrimi i banjës suaj nuk është detyra më emocionuese në botë, por njohja e teknikave të duhura mund ta përshpejtojë ndjeshëm procesin. Ne gjetëm...

Si të Rritni Fruta dhe Perime në Shtëpi

Në ditët e sotme, gjithnjë e më shumë njerëz duan të krijojnë mini-ferma në shtëpi: ata e kthejnë një hapësirë të vogël në kuzhinë...

10 Këshilla për një Banjë me Aromë të Këndshme pa Përdorur Deodorant

Mbajtja e shtëpisë pastër është një detyrë e ndërlikuar, por duhet theksuar gjithashtu se disa dhoma në shtëpi është mjaft e vështirë për t'i...

12 Gabime në Projektimin e Shtëpisë që ta Prishin Qejfin e Qëndrimit në të

Ndërsa planifikojmë paraqitjen e shtëpisë sonë para se të vendosemi ose të bëjmë rinovime, ne shpesh ëndërrojmë edhe për komoditetin e saj në të...

7 Mënyra për ta Kursyer Ujin Duke e Mos e Derdhur Kot

Kur përdorim ujë në mënyrë efikase, ne zvogëlojmë shanset e thatësirave, zvogëlojmë presionin mbi furnizimin me ujë publik dhe gjithashtu ndihmojmë mjedisin. Kjo gjithashtu...